Toz Toplama Sistemleri

Toz Toplama Sistemleri
Bilindiği üzere insanların sürekli olarak hareket halinde olması ve makinelerin çalışmasından ötürü, ciddi anlamda bir toz oluşumu ortaya çıkar. Bu tozlar, sağlıklı bir çalışma ortamının oluşmasına engeldir ve bu nedenle toz toplama sistemleri bu konuda büyük bir önem taşımaktadır. Sağlıklı ve az miktarda toz oluşumuna sahip olan çalışma ortamları, toz toplama sistemleri sayesinde bu ortamı oluşturmaktadır. Sadece toz için değil, metal buharı, duman, buğu ve gaz gibi birçok çevreyi kirleten etken bulunmaktadır. Bu etkenlerin havada yayılmadan,en kısa süre içerisinde kaldırılması gerekmektedir ve yine bu konuda toz toplama sistemleri devreye girerek, havada oluşan bu tür problemleri ortadan kaldırmaktadır. Toz toplama sitemlerinin daha çok, endüstriyel toz toplama sistemleri adıyla duyulduğunu söylemek mümkündür.
 
Toz Toplama Sistemleri Ne İçin Kullanılır?
 
Toz toplama sistemlerinin en büyük amacı, çalışma ortamlarında ki kirli havanın, temizlenmesi ve çalışanlara daha sağlıklı bir ortam sunulmasıdır. Günümüze birçok büyük işletme sahibi, "toz toplama sistemleri ne için kullanılır?" sorusunu sormaktadır. Çalışma ortamı içerisinde yüksek emiş gücüne sahip olan toz toplama sistemleri, bu özelliği sayesinde sağlığa zararlı olan tüm maddeleri kendi içerisine çekmekte ve ortamı daha sağlıklı bir hale getirmektedir. Otomotiv sektörü, ahşap ürünleri sektörü, kimyasal üretimin gerçekleştiği sektörlerde ve daha birçok sektörde toz toplama sistemlerinin kullanıldığını söylemek mümkündür. Toz toplama filtresi¸toz toplama sistemlerinin en önemli bölümlerinden biri olarak bilinmektedir. Fon Klima olarak firmamız bünyesinde hizmet vermekte olan profesyonel ve yetkin müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilir ve ürün ile ilgili detaylı bir rapor talep edebilirsiniz. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacak ve rapor çıkartılacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 
 
Toz Toplama Ünitesi
 
Havalandırma sistemlerinin bulunduğu herhangi bir ortamda da bulunmakta olan toz toplama ünitesi veya sistemleri, gerek fabrikalarda, gerek endüstriyel alanlarda, gerek her türlü üretim alanında ve gerekse kirli havanın bulunduğu her türlü ortamda, kullanılması gereken sistemlerdir. Bir ortamda, makinelerden ötürü, üretim faaliyetlerinden ötürü, gazların ateşlenmesinden ötürü, insan hareketliliğinden ötürü ve her türlü nedenden ötürü, toz parçaları ya da benzeri maddeler oluşabilmektedir. Bu maddelerin solunulması, insan sağlığı açısından çok büyük bir önem taşıyabilmektedir. Bu durum nedeniyle ve insan sağlığının korunması açısından mutlak suretle, toz toplama ünitelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Havanın temizlenmesi ve sağlıklı çalışma ortamının oluşması konusunda bu ünitelerin veya sistemlerin önemi çok büyüktür. Öte yandan yapının boyutuna ve kullanım amacına göre de, toz toplama ünitesi çeşitleri değişebilmektedir.
 
Toz Toplama Sisteminin Yapısı
 
Günümüzde pek çok kişi, toz toplama sisteminin yapısı hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Toz toplama sistemlerinin mükemmel bir yapısının olduğunu söylemek mümkündür. Çeşitli filtreler ve teknolojilerin bir araya gelmesiyle birlikte oluşan toz toplama sistemleri, yüksek emiş gücüyle, havadaki her türlü toz ve benzeri maddeyi anında çeker, bu sayede hava ortamı daha temiz bir hale gelir. Havalandırma sistemlerinin en önemli parçalarından biri olan toz toplama sistemleri, havanın pis olduğu her türlü ortam için büyük önem taşımaktadır. Eğer siz de toz toplama sistemleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, bu konuda firmamıza danışabilirsiniz. Fon Klima olarak firmamız bünyesinde hizmet sunmakta olan profesyonel müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilir ve ürün ile ilgili detaylı bir rapor talep edebilirsiniz. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacak ve rapor çıkartılacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 
 
 

 

Fon klima olarak sizlere hizmet vermek için buradayız, Toz Toplama Sistemleri ile ilgili daha fazla bilgi almak ve bizimle iletişim kurmak için aşağıdaki hızlı iletişim butonuna tıklayabilirsiniz. HIZLI İLETİŞİM BİLGİLERİ